sâmbătă, 23 octombrie 2010

Halloween-ul de fiecare zi

De halloween va puneti mastile sau  le dati jos?


Nu e nevoie sa va puneti nici o  masca,serios,puteti  veni cu cele pe care le aveti deja:pline de amaraciune,ipocrizie.ACELE masti  de ingeri, atat de dezgustatoare si perfide.
  La voi e halloween in fiecare zi  ,nu?
Altfel cum ati putea sa zambiti atat de teatral,fiind de o amabilitate de nemaivazut? Si lucifer a fost cel mai frumos inger....
Chiar daca  va simtiti adorati de naivii ce nu vad dincolo de aparente,constientizati oare putreziciunea  din suflete?

CATE MASTI AVETI IN DOTARE ?Cate sentimente curate aveti ?Va puteti inghite aceleasi  mizerii pe care  le serviti  altora in fiecare zi?

Cand zambiti in lumina si urati in intuneric ,treceti peste "cadavre"(mai mult sau mai putin metaforic),atatea masti incat nici infinitul nu ar gasi capatul.....cum va simtiti?

Nu aveti nevoie de masti ;)

luni, 18 octombrie 2010

DEPARTE...si nu ma refer la distanta ;)


Haide sa vorbim despre acele persoane  pe care le-ai ajutat  cand aveau cea mai mare nevoie ,le-ai scos din cea mai intunecata  perioada a vietii,perioada  din care cel mai probabil nu ar fi iesit fara un sprijin neconditionat.Daca mai adaugi si ca  era o persoana  pe care nu  o vazusei niciodata in viata  atunci cand te-ai simtit ca trebuie  sa o ajuti ....te apropii de un sfant (prea mult spus "sfant").
  Si  ce s-a intamplat cand si tu ai avut nevoie de  o picatura din ajutorul pe care l-ai dat ?Raspunsul e  undeva departe ...exact asa cum este si   persoana pe care ai ajutat-o ...mult prea departe ca sa-i mai pese.....
  Prea  implinit  ca sa se mai uite in jur ,sa mai simta ceva  bun............. inafara de ea insasi bineinteles.

duminică, 17 octombrie 2010

Din haos organizat

Salutare,m-am gandit sa continui  pe blogspot  ceea ce am inceput  acum aproximativ  3 ani :un blog din categoria personal dar in care s-au regasit multi din  diferite etape ale vietii.Atunci cand sentimentele  o iau razna ,cand ai trecut de pubertate dar totusi nu ti-ai gasit echilibrul de care vorbesc oamenii de stiinta,cand tristetea a devenit o  stare naturala....atunci devii filosof.Mda ...am trecut si eu cam ca majoritatea dintre voi printr-o perioada a vietii dificila,insa,ca orice om imi pun intrebari ....mai mult sau mai putin existentiale.
  Ca suport  pentru cei ce inca isi cauta un anumit echilibru posturile mele de pe blogul
va vor fi de  mare folos.

Iar povestea continua aici....altaturi de voi!!